Kapesní razítka

Kapesní razítka vhodná na cesty i do kanceláře. Budete jej mít vždy při sobě. A navíc vypadají velmi dobře jako designový doplňek.

Seznam Tabulka

Nastavit sestupně

13-13 of 13

  1. 1
  2. 2

Seznam Tabulka

Nastavit sestupně

13-13 of 13

  1. 1
  2. 2
Kapesní razítka
Razítka na cestu COLOP: Praktické razítko s mnoha funkcemi

Služební cesta, kontrolní prohlídka, obchodní cesty nebo hobby jako potápění, geocaching: kdo potřebuje razítko s adresou, logem nebo jiný značkovač, je dobré mít kapesní razítka od COLOP. Pocket Stamp, Stamp Mouse a Stamp Writer se může uložit do kapsy, aktovky či upevnit klipem na náprsní kapsu nebo ho mít na šňůrce kolem krku. Nabízí se kvalitní razítko na cesty.

Všechna kapesní razítka disponují zavíracím mechanismem, který spolehlivě zabraňuje neúmyslnému otevření nebo náhodnému vypadnutí polštářku, jakož i robustnímu mechanismu s integrovaným polštářkem. Polštářky a textové destičky jsou skoro ve všech modelech bezproblémově vyměnitelné.

Pocket Stamp, Stamp Mouse a Stamp Writer
Razítkovací funkce u Stamp Writer se skrývají v obalu štíhlého kuličkového pera.
K dispozici jsou 3 řádky ve formátu 33 x 8 milimetrů: dost pro adresu nebo online údaje či dokonce malé logo.

Ještě větší otisky jsou možné se Stamp Mouse a Pocket Stamp: oba kapesní modely se dodávají v praktických formátech - obdélníkový a čtvercový, až s pěti řádky a kulatý otisk, až do průměru 40 milimetrů. Zde se mohou umístit informace a dle potřeby také grafické prvky. Také textové destičky u COLOP kapesních razítek si pohodlně vytvoříte v našem online creatoru.